Käyttöehdot

Palvelun yleiset käyttöehdot

Ole ystävällinen ja lue seuraavat säännöt ja ehdot huolellisesti.

Käyttämällä EduMental -verkkosivustoa lupaudut noudattamaan näitä palveluun liittyviä sääntöjä ja ehtoja, joita voidaan päivittää ilman erillistä ilmoitusta. Kyseiset muutokset voivat olla tarpeellisia verkossa tapahtuvien nopeiden muutosten vuoksi. Siksi suosittelemme, että tarkistat palvelun säännöt ja ehdot tasaisin väliajoin.

Hyväksyt samalla, että sivuston kautta kerättyä tietoa hyödynnetään tutkittaessa EduMentalin käyttöä, käytettävyyttä ja vaikutuksia. Kerättyjä tietoja ei tulla käyttämään muihin tarkoituksiin.

Sivuston kautta kerättyä aineistoa tai käyttäjien henkilökohtaisia tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

EduMental -verkkosivusto on kehitetty Turun yliopiston ja TEKESin rahoituksella, ja se sijaitsee osoitteessa www.edumental.fi.

Tekijänoikeudet

EduMentalin sisältämä materiaali on tuotettu useissa eri tahojen rahoittamissa projekteissa. Palvelun taustalla oleva tutkimustieto perustuu verkkosivustolla viitattuihin lähteisiin.

Et saa ilman kirjallista suostumustamme:

 • uudelleen julkaista (sisältäen julkaisun toisella sivustolla), uudelleen tuottaa tai säilyttää EduMentalin aineistoa missään julkisessa tai yleisessä sähköisessä hakujärjestelmässä
 • toistaa, kopioida, myydä tai muuten hyödyntää sivustoa tai sillä olevaa aineistoa markkinointitarkoitukseen; tai
 • muuttaa tai muuten muokata mitään sivustolla olevaa materiaalia.

Lupa aineiston käyttöön tulee pyytää erikseen:
Professori Maritta Välimäki, Turun yliopisto (edumental[at]utu.fi)

Turvallisuus ja yksityisyys

Kun vierailet EduMental -sivustolla, Turun yliopiston palvelin tallentaa käynnistäsi seuraavat tiedot:

 • IP-osoite
 • päivämäärä ja kellonaika
 • tiedot selaimesta; sekä
 • mahdollinen käyttäjätunnus.

EduMental hyödyntää yllämainittuja tunnistetietoja sekä tilastolliseen että tutkimustarkoitukseen ja palvelun ylläpitoon.  Tietojen avulla ei identifioida yksittäisiä palvelun käyttäjiä.

Lainvalvontaviranomainen tai muu viranomainen voi käyttää oikeuttaan tutkia mahdolliset väärinkäytökset.

EduMental ei vastaa sivustolle linkitettyjen ulkoisten sivustojen sisällöistä.

Emme myy tai välitä henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille.

Käytön estäminen

EduMental pidättää oikeuden estää pääsy sivustolle seuraavissa tapauksissa:

 • sivuston käyttäjä on antanut väärää tai harhaanjohtavaa rekisteröintitietoa (koskee EduMentalin palveluita, joiden käyttöönotto vaatii rekisteröitymisen)
 • sivuston käyttäjä on häirinnyt sivustomme ylläpitäjää; tai
 • sivuston käyttäjä on rikkonut tällä sivulla mainittuja käyttösääntöjä ja -ehtoja.

 

Lisäksi voimme ilmoittamatta ja milloin tahansa poistaa joko osan tai kaiken palvelun kautta lähettämäsi, EduMentaliin liittyvän materiaalin (koskee sivuston kautta lähetettävä palautetta ja keskusteluosioita).

Vastuuvapaus  

EduMental -verkkosivusto ilmentää tekijöidensä näkemyksiä. Palvelun rahoittajat eivät ole vastuussa sivustolla olevasta materiaalista.  

Turun yliopisto ei ole vastuussa mahdollisista virheistä tai puutteista EduMental -sivustolla. EduMental ei ota vastuuta sivuston käytöstä aiheutuvista mahdollisista seurauksista.

Turun yliopisto omistaa oikeudet tehdä muutoksia palveluun, poistaa sen sekä poistaa tai muuttaa palvelun sisältöä milloin tahansa ja muutoksista erikseen ilmoittamatta.

EduMental tai mikään palveluun yhteydessä oleva organisaatio ei takaa, että sivustolla olevat toiminnot ovat virheettömiä, ongelmat tai puutteet korjataan tai että verkkoympäristö tai palvelin eivät sisällä viruksia tai muita haitallisia elementtejä.

Vaikka palvelumme voi antaa yleisiä suosituksia sivustolla käsitellyistä aiheista, ei kyseistä tietoa voida pitää virallisena lausuntona yhdestäkään yksityisestä henkilöstä tai organisaatiosta. Käyttäjä sitoutuu tekemään sivustolta saamansa tiedon pohjalta oman itsenäisen arvionsa kyseisestä tiedosta.

Lisäksi EduMental ei ole vastuussa mistään suorasta tai epäsuorasta tapahtumasta, joka liittyy tavaran tuhoutumiseen tai menetykseen, hyväntahtoisuuteen, palvelun käyttöön, tietoon tai muihin näkymättömiin menetyksiin, jotka liittyvät seuraaviin asioihin:

 • palvelun käyttö tai kykenemättömyys käyttää sitä
 • sivustolle antamasi tiedon luvaton lukeminen tai muokkaaminen
 • kolmannen osapuolen lausunnot tai käyttäytyminen palvelussa; tai 
 • mikään muu palveluun liittyvä asia.